tiistai 13. syyskuuta 2016

KUTSU ALUEELLISEEN TIEDOTUSTILAISUUTEEN KÄPYLÄN PERUSKOULUN, YHTENÄISKOULUN JA KOSKELAN ALA-ASTEEN TULEVIEN EKALUOKKALAISTEN HUOLTAJILLE



Käpylän peruskoulu, Yhtenäiskoulu ja Koskelan ala-asteen koulu kutsuvat tulevien ekaluokkalaisten huoltajat yhteiseen infotilaisuuteen

tiistaina 22.11.2016 klo 18.00

Tilaisuus järjestetään Helsingin Luonnontiedelukion auditoriossa, Mäkelänkatu 84.

Käpylän ja Koskelan alueen peruskouluilla on yhtenäinen oppilaaksiottoalue

Koskelan ala-asteen koululla, Yhtenäiskoululla ja Käpylän peruskoululla on ollut yksi yhtenäinen, laajennettu oppilaaksiottoalue elokuusta 2015 alkaen. Päätöksen lähikoulusta laajennetulla oppilaaksiottoalueella tekee aluepäällikkö sisaruuden ja koulumatkan perusteella. Oppilas saa kotiin vuoden vaihteen 2017 jälkeen kirjeen, josta koulupaikka selviää. Opetuslautakunnan suomenkielinen jaos päättää kouluissa aloittavien ekaluokkalaisten enimmäismäärän.

Huoltaja voi ilmoittaa lapsensa myös muuhun kuin aluepäällikön osoittamaan lähikouluun. Tällöin koulun rehtori tekee päätöksen toissijaisesta oppilaaksiotosta, mikäli koulussa on tilaa.

Oppilaaksioton kriteerit löytyvät tarkemmin opetuslautakunnan suomenkielisen jaoston päätöksestä opetusviraston verkkosivuilta.

Yhteisessä tiedotustilaisuudessa esitellään:

-       oppilaaksiotto laajennetulla alueella (ensisijainen ja toissijainen oppilaaksiotto)
-       alueen koulut
-       painotetun opetuksen oppilaaksiotto

Huoltajat voivat esittää illan aikana kysymyksiä oppilaaksiottoon liittyen.

TERVETULOA KOULUINFOON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti